Natur Oplevelser og fritid

Vandrestier og gode ruter i Halsnæs

Af - 2018

Halsnæs er en ægte naturkommune, og her findes et vælg at stier og ruter, hvad enten du er til gåture, løb, mountainbike eller noget helt fjerde. Nedenunder er et udpluk af nogle af  ruterne.

Fjordstien

Langs Roskilde Fjord og Isefjorden går Fjordstien. Det er en gang- og cykelsti, der løber tæt langs kysten, og derved også gennem Halsnæs. Ruten byder på nogle smukke naturoplevelser. Når stien er færdig, vil den i sin fulde længde være 275 km lang.

Halsnæsstien i Frederiksværk

Halsnæsstien giver dig mulighed for at kombinere motion, natur og kultur. På den 3,6 km lange rute kan du opleve alt fra istidslandskaber til isfugle. Den afmærkede sti går forbi motionsredskaber, sundhedssporet og kulturhistoriske spor.

Halsnæsstien i Hundested

Halsnæsstien i Hundested er et oplagt sted at træne din kondition. Både børn og voksne kan udfordre sig selv på de 500 meter motionssti. Stien er et oplagt sted til intervaltræning og sjove kapløb.

Hemmelige Stier

Hvis du både vil have motion, frisk luft og opleve historiens vingesus, kan du gå på opdagelse med app´en Hemmelige Stier. Download app´en på din mobiltelefon og gå på opdagelse.

Hjertestien

Hjertestien er en motionssti for alle aldre. Få pulsen op og nyd den smukke natur undervejs på den 4,3 km lange rute. Stien går gennem både skov, bebyggelse og kuperet terræn og langs Arresø.

Nordkyststien

Nordkyststien er en 69 km lang cykel- og vandresti, der går fra Hundested til Helsingør. Undervejs kommer du forbi enestående natur og spændende kulturoplevelser.

Du kan finde mange flere ruter og stier på oplevhalsnaes.dk

Overblik og guide til flere stier

Oplev Halsnæs har samlet et overblik over ruter, spor og stier som tager dig i gennem den rå og smukke natur i Halsnæs. Klik her for direkte link.

EMNER
RELATERET
Seneste indlæg