Lev vel i halsnæs
Arbejdslivet Iværksætteri Melby Velvære

Virksomhed i Halsnæs er sundt for familielivet

Af - 2018

Trine Hvornum Carlsen flyttede sammen med sin mand og to børn tilbage til Halsnæs – nærmere betegnet Melby. Samtidig valgte Trine at åbne egen virksomhed, som kunne drives  fra hjemmeadressen.  Missionen er at tilbyde et nemt og lokalt alternativ til folk, der søger sunde produkter, velvære og den slags man ikke lige kan finde på hylderne i supermarkedet. Trine fortæller her, hvorfor valget faldt på Halsnæs, og hvordan hun oplever at bo og drive egen virksomhed her:

-Vi er igen tilflyttere til kommunen, selvom jeg faktisk flyttede til Liseleje for 15 år siden. Dengang arbejdede jeg på tre af de dengang fire ungdomsskoler. Nu er det sjovt at se de unge, som jeg havde dengang, selv stifte familie. Min mand og jeg flyttede dog væk fra kommunen i et par år, men vi har altid følt os hjemme her, og valgte at flytte tilbage til Melby.

-Vi ELSKER Halsnæs, og valgte at bosætte os her, da vi elsker at bo tæt på skov, sand og vand. At have naturen lige uden foran døren – eller bare lige hoppe på en cykel, så er du i en fantastisk skov – det betyder meget for os. Vi har valgt at bosætte os i mindre by, som Melby, da vi ikke har noget imod at køre til ting, og da vi elsker at have ”højere til loftet”, fortæller Trine.

melby webshop

Løsning med kontor på hjemmeadressen fungerer godt, og giver mere til familien.

Den perfekte løsning for os

– Jeg er udannet holistisk kostvejleder, og min webshop skal være med til at udvide horisonterne omkring sundhed og allergener. Sidst nævnte er ikke noget, der er så stort et udvalg af her. Det vil jeg være med til at lave om. Jeg synes, at der manglede produkter til mennesker, der ikke tåler alt, så som gluten, laktose eller for eksempel bare søger veganprodukter.

– Lige nu læser jeg til alternativ biomediciner, som passer perfekt med begge elementerne ”sundhed” og ”en krop i balance”. Jeg er også Sense slankekonsulent, og har klienter herhjemme, indtil jeg finder lokale og  kan starte Sense hold.

Læs også: Sundhed for krop og sjæl i Torup

– Vi har valgt at have virksomhed i hjemmet til at starte med, for at spare på alle omkostninger, og senere rykke ud i bylivet til større lokaler. Det passer perfekt at have klienter om dagen og pakke kasser om aftenen, når vores børn sover, og når min mand alligevel er på arbejde.

– Jeg ønsker at have min virksomhed tæt på, og vælger ikke at køre hele vejen til København. Som det er lige nu, så passer det bare rigtig godt med familielivet. Vi er bare så forelsket i Halsnæs og de muligheder, der er her, så hvorfor bruge al min tid i en bil for at komme på arbejde? Vi er heldige at kunne prioritere at være sammen som familie efter arbejde, fremfor at køre frem og tilbage lang tid hver dag.

Trine på lageret. Med bopæl i Halsnæs er der blevet ekstra plads til produkter og pakker.

Man hjælper og bekymrer sig om hinanden

– Når man starter en virksomhed som Lev Vel By Hvornum, der både er salg og vejledning, så er der mange forskelligartede opgaver, som man selv skal stå for. Heldigvis er folk i området enormt åbne og samarbejdsvillige.

– Jeg har som eksempel lavet et samarbejde med Living-Spaces i Frederiksværk. De laver og sælger de fedeste køkkener, og så kan jeg komme derned og tage billeder, når jeg laver opskrifter til min hjemmeside. Det er fedt, at man kan hjælpe hinanden på kryds og tværs i de forskellige virksomheder.

– Som det nok er tydeligt, så ELSKER vi Halsnæs, og jeg kan kun anbefale DIG og din familie at bosætte jer i Halsnæs. Vi har alt, hvad I behøver. Både som selvstændig erhvervsdrivende og som naturglad familie.

Læs også: Flere historie fra arbejdslivet i Halsnæs

EMNER
RELATERET