Aktivt vand nordsjælland
Oplevelser og fritid

Thomas Uhrskov guider dig til vandsport i Halsnæs

Af - 2017

Thomas Uhrskov har besøgt Halsnæs et par gange i forbindelse med  forskellige vandsportsgrene. Med al det dejlige vand, der omgiver Halsnæs, er alle aktiviteterne mulige her. Her følger en kort beskrivelse af, hvad du kan finde på Aktivt Vand.

Hjemmesiden og programmerne er opdelt i kategorier for hver sportsgren. Tro det eller ej, der er faktisk forskel på om man vil prøve kræfter med surfing, windsurfing eller kitesurfing. Kortet  giver et hurtigt overblik, hvor i regionen du kan starte din søgning. Adresserne er ikke altid helt specifikke, men som regel er der et link til klubberne eller andre steder man kan kontakte for udstyr eller introduktion.

Kortudsnit fra Aktivt Vand – en TV2Lorry webdok.

Kom med på vandet i 8 forskellige sportsgrene

Thomas Uhrskov har været på besøg i mange af Region Hovedstadens kystkommuner. Hvert besøg er blevet til indslag i et program om for eksempel kite-surfing, havsvømning, kajak, roning eller måske undervandsjagt (UV-jagt).

Læs også: Lynæs: Et kitesurfing paradis 

I Halsnæs er der optagelse fra kajak i Roskilde Fjord, windsurfing, SUP og kitesurfing i Lynæs og havsvømning og roning i Liseleje og fra nordkysten. Find og se programmerne i fuld længde på hjemmesiden.

Gå direkte til programmerne på Aktivt Vand her. 

EMNER
RELATERET
Seneste indlæg