Beliggenhed
Drømmebolig Livet i Frederiksværk Livet i Halsnæs

Nordsjællands bedste beliggenhed

Af - 2017

Midt mellem Arresø, Roskilde Fjord og Kattegat ligger Halsnæs. I den sydelige del ligger det naturrige bysamfund, Kregme, hvor beliggenhed og pris gør det attraktivt at bo og bygge nyt for børnefamilien.

Når boligdrømmen skal forfølges, er der typisk rigtig mange hensyn at tage med i betragtningen. Hvor langt er der til arbejdspladsen? Hvad er det for et sted, vi gerne vil bo? Hvad har vi råd til? Hvor mange kvadratmeter kunne vi tænke os? Hvad er vigtigst for os i dagligdagen?

Vi ved godt, at beliggenhed er både relativt og subjektivt, men Halsnæs kunne være svaret for familien, der leder efter størst muligt rådighedsbeløb i dagligdagen efter huskøbet, og som også er på udkig efter unikke naturoplevelser i Nordsjælland. Halsnæs er i det mindste en overvejelse værd, hvis man er på udkig efter ny bolig i Nordsjælland eller Københavns omegn.

Hvor ligger Halsnæs?

Halsnæs ligger i den nordvestlige del af Nordsjælland, med Hundested og Frederiksværk som de to største byer. Næsset har givet navn til kommunen, som med vand på tre sider, giver rig mulighed for at nyde kysten, strandene, havnene og Danmarks største sø, Arresø.

Afstande og tid

Afstande og rejsetid med bil fra Kregme til:

Hillerød –  14 KM, 15 minutter

Frederikssund – 12 KM, 11 minutter

Bagsværd – 38 KM, 30 minutter

Rådhuspladsen, KBH 51,2 KM, 40 minutter

(kilde) krak.dk/ruteplan

Byggegrunde til 525.000 kroner

Syd for Frederiksværk er det stadig muligt at reservere byggemodnede helårsgrunde til 525.000 kroner, i det moderne villakvarter med nyt børnehus, indkøbsmuligheder, lokalebanestation og masser af fællesarealer og nem adgang til naturen. En perle, hvis man drømmer om at bygge nyt i Nordsjælland – uden at det koster en formue.

Kregmes nye villakvarter med byggegrunde består i dag af Kirkevænget, Tårnvænget og det planlagte Skibsvænget.

Mød familien der byggede første hus på Kirkevænget

Læs om familien der byggede drømmeboligen i Kregme

Beliggenhed: Lidt afstand til København er et plus

At Halsnæs ligger små 50 kilometer fra København kan faktisk være et plus. Afstanden gør at lokalmiljøet lever og at der iværksættes masser af initiativer, kulturbegivenheder og oplevelser, da man ikke hurtigt er på et S-tog ind mod centrum af København. Så ønsker man bo i et levende og nærværende miljø, med jobmuligheder i de store byer i Nordsjælland, er Halsnæs en oplagt mulighed.

Læs hvorfor Thomas og Anne Kirstine valgte Frederiksværk fremfor områder tættere på København

Naturen, menneskerne og kulturen i Halsnæs er noget helt særligt. Her på Vi Elsker Halsnæs kan du få et indblik i, hvad det særlige er, og hvorfor os der bor her, synes her helt fantastisk. Måske kommer du på besøg en dag, og ser det med dine egne øjne. Indtil da ønsker vi dig “god opdagelsesjagt” i artiklerne om det rå og autentiske Halsnæs, og de mennesker der elsker at bo her!

EMNER
RELATERET