Skip to content

 

LYNÆS denmark

LYNÆS denmark

Søndergade 56
3390 Hundested
TEL: 2988 4943

 

Kun onlinesalg

Se https://lynaes-denmark.dk/shop/

LYNÆS denmark er Nordsjællands nye tøjbrand for surfere, sejlere og alle andre, der sætter pris på livet med hav, vind, sand og fjord. 

Lige så smukt og fredfyldt Lynæs kan være, lige så råt og ubarmhjertigt er det, når efterårets storme piver eller når fjorden fryser til. Sådan var det også da vikingerne trak deres skibe op på kysten, da Lynæs var områdets store fiskerleje, og det er det nu hvor kitesurferne vrimler på stranden.

Produktionen af tøjet har klimabelastning i fokus. Vores t-shirts er lavet i en økologisk bomuldsblend og vævet i stærk kvalitet. Desuden samarbejder vi med en dansk producent af uldtrøjer. Vi har givet den klassiske sømandstrøje en designmæssig overhaling, og – ikke mindst – tage produktionen tilbage til Danmark.

Produktionen af tøjet har klimaaftrykket fra tøjproduktion i fokus. Vores t-shirts er lavet i en økologisk bomuldsblend og vævet i stærk kvalitet. Desuden samarbejder vi med en dansk producent af uldtrøjer. Vi har givet den klassiske sømandstrøje en designmæssig overhaling, og – ikke mindst – tage produktionen tilbage til Danmark.