Ny i Halsnæs? – Spørg en lokal kontaktambassadør

Dorthe veh

Spørg Dorthe

Overvejer du at flytte til Halsnæs, eller har du spørgsmål til livet som børnefamilie, så tag fat i Dorthe. Dorthe er opvokset i Kregme, og bor nu i Vinderød med familien.

– Jeg kender efterhånden rigtig mange steder, lokale oplevelser og særlige kendetegn, der adskiller de forskellige områder heroppe. Med 5 børn i alderen 4-14 år, så kender min mand og jeg også en hel del legepladser og fritidsaktiviteter for børn.

Spørg Matilde

Kunne du tænke dig at vide, hvordan det er at vokse op og bo i Halsnæs, så spørg Matilde. Hun er ægte lokal, og kender især meget til Frederiksværk, men også de omkringliggende bysamfund.

– Jeg er født og opvokset i Frederiksværk, hvor jeg stadig bor med min mand og 3 børn på 5, 7 og 9. Jeg er lokalt engageret i vores byliv, og vil meget gerne være med til at gøre Halsnæs til et bedre sted at være. Jeg kommer vidt omkring og deltager i forskellige foreninger, da både jeg og mine børn går til forskellige fritidsinteresser.

Matilde
Søren, Hundested2

Spørg Søren

Søren er ægte lokal og kender især meget til Hundested, hvor han gennem sit 53 årige liv har opnået et kæmpe lokalkendskab, som han gerne deler ud af. Til daglig arbejder han som ejendomsmægler – også i Hundested.  

– Jeg er opvokset i Hundested, og bor her fortsat med min kone og vores 2 børn på henholdsvis 16 år og 21 år. Hele familien er lokalt engageret i vores byliv og forskellige fritidsaktiviteter, og med vores engagement forsøger vi, at være med til at udvikle især Hundested.  Spørg gerne, hvis du vil vide mere om Hundested – jeg er rede med svar.

Spørg Michael

Kunne du tænke dig at vide, hvordan det er at vokse op og bo i en historisk havneby, så spørg Michael. Hun er ægte lokal, og kender især meget til Hundested.

– Jeg er indfødt Hundesteder, og har arbejdet som barn og ung/voksen på Hundsted Havn. Jeg er meget lokalt forankret og stor historisk interesse. Jeg arbejder nu som fotograf, og har gennem mine fotoopgaver stort indsigt i hele lokalsamfundet.

michael vielsker
Helene vielsker2

Spørg Helene

Helene er tilflytter, men med mere end 20 års erfaring og lokalkendskab til Lynæs og Hundested. Til dagligt driver hun et oversætterbureau, og støtter aktivt op om mange lokale initiativer og foreningslivet. 

– Jeg har boet i Hundested i 20 år sammen med min mand Peter og vores tre drenge på 9, 17 og 20 år. Jeg elsker at engagere mig i lokale projekter, bl.a. vores lokale biograf, Halsnæs-ambassadørerne og så er jeg i gang med at starte et netværk for lokale plejefamilier. Er vild med naturen her på næsset, og så vinterbader jeg i Lynæs.